måndag 22 februari 2016

Gänget samlat i Göteborg...

Det tuffa och glada gänget har anlänt staden Göteborg via propellerplan den sista vägen. Resan gick superbt utan mankemang och idag ansluter lilla Kathrine till gruppen. Tre tuffa dagar på Seniormässan på Svenska Mässan i Göteborg väntar och gänget från Rosaleda Fstigheter är laddade till max för att ta hand om alla monterbesökare och prata hus/lägenhet och Spanien.
Nya rappporter kommer att ramla in och mässan som startar i morgon pågår i dagarna tre. Häng med här hos oss och se vad som händer. Uppdatering sker i kväll, i morgon kväll och på onsdag kväll. Bara så ni vet vad ni skall syssla med när solen gått ner.



Inte den trevligaste synen mötte oss idag då vi skulle börja göra i ordning vår monter. Inga möbler, inga mattor, inga spotlights och dessutom inga Rollups hade anlänt. Men, men. Driftig chef löste problemen så att i morgon innan dörrarna öppnas skall allt vara på plats och vi kan hälsa alla välkomna att ta en tur till solen och värmen.
Kathrine ser ju inte direkt ut som stans lyckligaste tjej där hon står på vakt i det tomma utrymmet. Men i morgon, ( i dag ) då smäller det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar