onsdag 24 februari 2016

Mer avgångar till Alicante med Ryanair!

Glädjande besked för alla som bor i Costa Blanca när Vd:n för Ryanair Michael O´Leary besökte Göteborg under tisdagen. Ett besked som ger spanaiensvenskar betydligt fler avgångar mellan Göteborg och Alicante.

Ryanair satsar mer på Göteborg!
Michael O´Leary, vd för Ryanair har varit i Göteborg för att flytta fram bolagets positioner och kommer nu att satsa mer på Landvetter. Fler avgångar till London, Alicante, Malaga och Warsawa.

-Detta med fler avgångar passar utökar vårt vinterschema och passar väl in i vårt Europeiska vinternät Det kommer att ge fler möjligheter att resa men även tillföra massor av nya besökare till Göteborg, sade O´Leary.
Totalt kommer det att bli tre dagliga flygningar till London/Stansted, och med Alicante, Malaga och Warsawa sker det utökningar på fyra linjer. Det kommer att bli 24 flighter i veckan.

Ryanair räknar med att totalt flyga upp till 600.000 passagerare genom satsningen, vilket också kommer att skapa upp till 450 nya jobb.

Idag var det full sula nere på mässan. Mycket folk och massor av intresserade människor som längtar ner till solen i Torrevieja. Förhoppningsvis så kommer uppföljningen av de här tre dagarna (sista dagen i morgon) att få några till positiva svenskar att ta Torrevieja i besiktning.

Maria och Kathrin arbetar effektivt och med glädje vilket gör att det blir en god och positiv stämning i vår lilla monter. Det i sin tur gör att kunderna också blir på gott humör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar