torsdag 1 oktober 2015

1 oktober och 25+ i havet, snacka om badväder..


De sista entusiasterna. Påklädda ligger de under en parasoll, medan bikinifolket
promenerar förbi Vår syn på solande skiljer sig en hel del måste jag säga.
Visst är det väl förträffligt att kunna promenera ner till havet och ta sig ett morgondopp eller gå ut i den egna eller i urbanisationens pool och slappna av? Talade med Sanna på kontoret idag och hon berättade att hon hade sprungit ner till havet och ut bland klipporna nedanför Rosaleda och tagit sig ett morgondopp.
När man går förbi längst med strandpromenaden så är det fortfarande solande och badande människor vid havet. Playan närmast centrum Playa Del Cura har fortfarande mycket folk och många som plaskar ute i havet, den större stranden, Los Lococ är också full av liv även om de flesta parasollerna fällts ihop och ställts på vintervila.

Här badas det friskt och de flesta restauranger och andra matställen har fortfarande öppet till sent på kvällen. Detta är den playa som ligger närmast Rosaleda och här är trycket och fighten om platserna hög under själva turistsäsongen. Idag är det betydligt lättare att hitta drömläget för några timmars sol och bad.
Strandpromenaden erbjuder också många fina matställen bland annat har SO:2 den svenska restaurangen alltid något gott att bjuda hungriga havsbadare på.

Så alla där hemma i Vinterlandet är det inte dags att sätta sig på flyget och ta en sväng hit ner och leta reda på ert lilla paradis i solen. Vi här på Rosaleda Fastigheter hjälper er mer än gärna tillrätta och har flera fina hus/lägenheter och bungalows att visa dig. Både nya och begagnade, det är bara att klicka här till höger så kan du genast börja drömma och kolla vilka av våra objekt du vill titta närmare på.
I nästa vecka skall vi hälsa på hemma hos Annika och Björn Johansson och se hur de har det, ni hänger väl med?

2 kommentarer: